Skip to content

Echipa Innedit Vet

Delimitator continut in pagina orizontala

Cine Suntem

O Echipa Profesionista

Noi suntem echipa Innedit Vet, iar acesta este proiectul nostru de suflet! Innedit Vet a fost creat din dragoste pentru animale, locul unde pacienții noștri sunt tratați cu același respect și compasiune pe care oamenii se așteaptă să le primească în timpul vizitei medicale.

separator continut galben
Imagine Echipa Innedit Vet

Personalitati si Roluri

Despre Fiecare dintre Noi

Dr. Iacob Corina

Absolventă a facultății de medicină veterinară Bucuresti promoția 2007.

Absolventă a programului de master “Patologia Animalelor de Companie”, în anul 2009.

Activitate clinică din 2005 lucrând în mai multe clinici si asistand medici cu mai multa experienta.

Manager al cabinetului Innedit Vet din 2011.

A participat la numeroase cursuri si workshopuri de medicină internă, Dermatologie, chirurgie tesuturi moi, analize laborator.

Competente medicale:

  • Medicina internă
  • Chirurgia tesuturi moi
  • Dermatologie

Pasiunea pentru domeniul medical veterinar a fost descoperită de Corina înca din copilarie, concretizându-se într-o misiune pe viață, aceea de medic veterinar. Consideră că o caracterizează atât empatia, cât și dorința permanentă de a-și îmbunătăți și actualiza cunostințele pentru pacienții săi.

Dr. Tudorica Silvia

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București în anul 2002.

Pasionată de chinologie, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, a participat la numeroase expoziții chinologice (unde a obținut rezultate foarte bune cu câinii personali), ocazie cu care s-a apropiat de rasele care necesită o îngrijire specială din punct de vedere cosmetic.

Din 2008 s-a axat pe toaletarea și cosmetizarea animalelor de comapanie, participand la diverse seminarii pe aceasta tema.

Dr. Alecu Camelia

Pasiunea pentru medicina veterinară a început încă din copilărie, a urmat-o pe perioada adolescenței și s-a concluzionat prin obținerea titlului de Medic Veterinar, fiind absolventa a Facultății de Medicină Veterinară București, promoția 2017.

Orientată spre cunoaștere continuă, Camelia este pasionată de oftalmologie, medicină internă și medicină de urgență.

Și-a început activitatea încă din facultate, lucrând în cadrul mai multor clinici și dobândind experiență în drumul ei.

“Medicina este o arie profesională în care înveți în permanență, iar scopul meu este perfecționarea.”

Dr. Matau Valentina

Vali este absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București în anul 2017, cu aprofundare în anul terminal în Urgențe în medicina animalelor.

A participat în mod frecvent la cursuri, workshop-uri și conferințe pentru îmbunătățirea tehnicilor și cunoștințelor în domeniu.

A lucrat alături de medici cu experiență în stomatologie, dermatologie și chirurgie țesuturi moi, acestea devenind domeniile ei de interes în medicina veterinară.

Dintotdeauna a simțit o conexiune deosebită cu animalele, datorită empatiei lor, pe care o exprimă fără echivoc. Din dorința de a ajuta cât mai multe animale să aiba o viață mai bună, dar și pe îngrijitorii lor, a ales profesia de medic veterinar.

“Munca noastră, a medicilor, este desăvârșită de proprietari, astfel, ne asigurăm că, pe lângă dragostea și grija lor pentru animăluțe, aceștia au acces la informații utile, adaptate contextului de viață al pacientului.

Ce ne Motiveaza​

Abordarea si Valorile Noastre

Suntem noi înșine proprietari de animale și înțelegem cât de important este companionul tău pentru tine și familia ta. De asemenea, înțelegem cât de important este pentru tine ca animalul tău să primească o atenție specială, într-un mediu profesionist și prietenos, unde întrebările și opiniile îți sunt respectate.

Probabil cea mai importantă componentă a îngrijirii animalului dumneavoastră este comunicarea pacient/doctor. Este important să-l cunoaștem pe cel mic și să înțelegem orice preocupare aveți, astfel încât să adaptăm planul de îngrijire al animalului. De aceea, la Innedit Vet, vom căuta mereu să servim intereselor și nevoilor prietenului tău pufos în strânsă colaborare cu tine, în calitate de proprietar.

Ce Cautam sa Oferim

Misiunea Noastra

La Innedit Vet, ne străduim să ne perfecționăm continuu serviciile medicale oferite, pentru a servi cât mai bine nevoilor animalului tau.